Ştiri locale

Piesa „Sakura Sandwich”, premieră la Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe va prezenta, în octombrie, premiera spectacolului „Sakura Sandwich”, în regia lui Irisz Kovacs, o „incursiune amuzantă în cultura contemporană a internetului”, a anunţat, luni, conducerea instituţiei.

Potrivit reprezentanţilor teatrului, „Sakura Sandwich” este o producţie care abordează „tema raportului dintre iluzie şi realitate într-o viziune regizorală jucăuşă, cu tonuri comice şi alegorice”.

Regizat de Irisz Kovacs pe baza textului scris de Doru Vatavului, „Sakura Sandwich” promite să ofere publicului o incursiune amuzantă în cultura contemporană a internetului. „Sakura Sandwich” e deopotrivă odă şi ocară adusă culturii contemporane a internetului, cu toate sub-nişele sale stranii, menţionează sursa citată.

„MistyK13 e o creatoare de conţinut pe care fanii au urmat-o credincioşi de-a lungul nenumăratelor ere, prin toate transformările, de la bretonul oblic de pe Hi5, până la poeziile fataliste şi fumul de ţigară de pe Tumblr. Astăzi, clipurile în care împărtăşeşte o filosofie personală moştenită de la răposatul ei tată spaniol – în timp ce dansează pe reggaeton – sunt virale pe TikTok. Dar totul se schimbă când Misty ajunge într-una dintre puţinele zone ale internetului care-i sunt pe deplin străine, pe un forum de instalatori, unde intră ca să scape de mirosul din baie şi găseşte dragostea. Lumea ei virtuală e îmbogăţită cu un nou tărâm, cu care face cunoştinţă prin e-mailurile de la instalatorul Traian: lumea reală. Între aceste două lumi, între real şi fantastic, Misty urmează să păşească într-o nouă eră. Însă RichWitchBitch6669, o vrăjitoare de pe Onlyfans, unelteşte altceva pentru ea”, se arată într-un comunicat de presă.

Premiera spectacolului va avea loc luni, 9 octombrie, de la ora 19, la sediul Teatrului „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio