Ştiri locale

Peste 960 de cadre didactice din județul Covasna, programate pentru vaccinare. Peste 570 s-au imunizat deja

Un număr de 966 de cadre didactice din județul Covasna s-au programat, până în prezent, pe platforma electronică dezvoltată de STS, pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2, dintre acestea, 347 urmează să primească în perioada următoare vaccinul.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Covasna a transmis că până marți, 2 martie, atât în centrele special amenajate pentru etapa dedicată angajaților din învățământ, cât și în celelalte centre din județ, au fost vaccinate în total 577 de cadre didactice.

Publicitate

De asemenea, din rândul personalului didactic-auxiliar, s-au vaccinat până în prezent 69 de persoane, iar din rândul personalului nedidactic s-au imunizat 108 persoane, dozele fiind administrate inclusiv în centrele special amenajate pentru această etapă.

Încă un profesor infectat

Conform celor mai recente date postate pe site-ul IȘJ Covasna, numărul claselor a căror activitate față în față a fost suspendată, fiind trecute în scenariul roșu, a crescut miercuri.

Elevii clasei a VIII-a C de la Școala Gimnazială “Váradi József” din Sfântu Gheorghe vor învăța exclusiv online până în data de 16 martie, după ce un profesor care preda la această clasă a fost diagnosticat cu COVID-19.

Datele actualizate privind unitățile de învățământ din județ în care există clase cu activitatea față în față suspendată pot fi verificate AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: covasnamedia.ro

Publicitate
Publicitate
banner we radio