Ştiri locale

Peste 90 de amenzi aplicate de jandarmii covăsneni în ultimele zile

În minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, jandarmii covăsneni au fost alături de cetățeni și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice organizate în spațiul public.

De asemenea, colegii noștri au acționat zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

În urma misiunilor desfășurate, jandarmii au legitimat peste 100 de persoane și, în pofida măsurilor proactive, au fost constatate un număr de 91 de contravenții pentru care s-au aplicat amenzi în valoare totală de 11.750 lei și 25 de avertismente scrise.

Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Jandarmii montani s-au aflat la datorie pentru siguranța celor care și-au petrecut aceste zile libere în natură. Misiunile jandarmilor montani din această perioadă s-au desfășurat în condiții optime, fără a fi înregistrate evenimente negative.

Le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil, respectând recomandările noastre. Noi rămânem în continuare la datorie, pentru siguranța dumneavoastră.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Publicitate
banner we radio