Ştiri locale

Peste 650 de amenzi aplicate în ultima săptămână de poliţiştii covăsneni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară în permanență acțiuni pentru prevenirea faptelor de natură antisocială și menținerea climatului de siguranță publică.

Astfel, polițiștii au intervenit, pe parcursul ultimei săptămâni la peste 200 de evenimente, 40% dintre acestea fiind sesizări venite prin numărul unic de urgență 112.

Publicitate

De asemenea, au fost organizate și desfășurate 53 de acțiuni cu efective lărgite, iar în urma acestora au fost aplicate 667 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 93 au fost pentru fapte de nerespectare a regimului conviețuirii sociale și ordinii publice reglementat de Legea 61/1991.

Pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate peste 500 de sancțiuni. Tot pentru abateri în trafic au fost reținute 20 de permise de conducere  și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Trebuie menționat faptul că în ultima săptămână, pe raza județului Covasna, nu au fost înregistrate accidente rutiere grave, acțiunile desfășurate de polițiști vizând și menținerea siguranței traficului rutier.

În urma acțiunilor desfășurate, 11 persoane au fost surprinse în flagrant în timpul săvârșirii unor infracțiuni, polițiștii sesizându-se din oficiu cu privire la comiterea faptelor respective.

Acțiunile polițiștilor pentru descurajarea celor care comit fapte contrare legii, vor continua și în perioada următoare, astfel încât cetățenii să se bucure de un climat de ordine și siguranță publică.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio