Ştiri locale

Peste 50 de pacienţi cu Covid-19 internaţi la Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe

Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe a comunicat situaţia pacienţilor diagnosticaţi cu Covid-19 şi a celor suspecţi de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, care se află internaţi în diferite secţii ale unităţii medicale.

Miercuri, la ora 13:00, în spital se aflau 5 pacienţi suspecţi, printre care şi un copil sub 9 ani, şi alţi 53 bolnavi de coronavirus.

Publicitate

La secţia de Boli Infecţioase Covid-19 se aflau sub tratament 37 de persoane infectate, toate având stări moderate sau alterate, neexistând pacienţi asimptomatici, conform conducerii Spitalului. De asemenea, la secţia de Chirurgie Covid sunt internaţi 7 pacienţi.

Conducerea Spitalului a mai transmis că la secţia de Terapie Intensivă se află sub tratament 9 pacienți în stare critică, dintre care unul intubat.

În ultima săptămână au fost externate din Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe 40 de persoane care anterior au fost diagnosticate cu Covid-19, iar 16 pacienţi şi-au pierdut viaţa în urma complicaţiilor cauzate de virusul SARS-CoV-2, fiind vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 60 și 83 de ani, trei dintre acestea provenind din judeţul Braşov.

Publicitate
banner we radio