Ştiri locale

Peste 2000 de elevi primesc ghiozdane şi rechizite şcolare în cadrul programului „Primul ghiozdan”

Peste 2000 de elevi din judeţul Covasna, care toamna aceasta intră în clasele pregătitoare, vor primi ghiozdane şi rechizite şcolare prin programul „Primul ghiozdan”, iniţiat de Consiliul Judeţean.

Ghiozdanele şi rechizitele au fost predate miercuri directorilor unităţilor de învăţământ, în cadrul unei şedinţe organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, urmând să fie distribuite elevilor în prima zi de şcoală.

Publicitate

„Este un program bun, chiar dacă este un efort financiar pentru Consiliul Judeţean Covasna. Unii părinţi îşi permit mai mult din punct de vedere material, alţii mai puţin şi e bine că nu se face diferenţă, iar toţi copiii care intră în clasele pregătitoare vor primi ghiozdane şi câteva accesorii foarte utile pentru ei”, a declarat inspectorul şcolar general Kiss Imre.

Programul „Primul ghiozdan” a fost iniţiat în anul 2013, iar pentru acest an Consiliul Judeţean Covasna a alocat suma de 130.000 de lei.

Valoarea fiecărui pachet este de 57 de lei şi cuprinde un ghiozdan, un penar, creioane, caiete şi o cutie pentru sandwich.

(Agerpres)

 

Publicitate
banner we radio