Sport

Peste 10 medalii cucerite de CSM Sfântu Gheorghe la Naţionalele de Judo şi Ju-Jitsu

Sportiva judoka Oltean Veronica-Elena legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în finala Campionatului Național de Judo U18 ani, categoria 40 kg, cucerește Locul I, medaliată cu aur și devine noua Campioană Națională la categoria 40 kg.

In perioada 25 -27.02.2022 la Arad s-a desfășurat finala pe țară a Campionatului Național de Judo U18 ani. competiție la care au participat peste 350 sportivi de valoare la această categorie de ani din întreaga tară, competiție foarte grea cu foarte mulți sportivi înscriși pe categorii de greutate.

Publicitate

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu o singură sportivă de valoare, judoka Veronica Oltean multiplă Campioană Națională de Judo și Ju-Jitsu în ani precedenți, reușește să își surclaseze și de data aceasta toate adversarele reușind astfel să obțină Locul I, medalia de aur și titlul de Campioană Națională a categoriei 40 kg. la doar 15 ani ne împliniți.

Suntem foarte mândri de rezultatele obținute de Veronica atât ca sportivă cât și ca elevă la școală, chiar dacă de multe ori ne este greu să îmbinăm munca de antrenor cu aceea de părinte, sperăm că Veronica ne înțelege, este o sportivă serioasă și silitoare se antrenează zilnic 2 – 3 ore și noaptea învață pentru școală, sperăm ca efortul ei să nu fie în zadar și să ajungă la olimpiadă.

Toate cheltuielile de participare la această competiție au fost acoperite de CSM Sfântu Gheorghe.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în obținerea acestor rezultate deosebit de frumoase inclusiv mass-mediei locale pentru mediatizare.

Rezultate remarcabile obținute de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu rezervate seniorilor (+21 ani), tineretului (U21), juniorilor I (U18), juniorilor II (U16) și Para.

În perioada 26 -27 Februarie 2022 în București, Sala de Sport a Centrul Sportiv Apollo s-au desfășurat Campionatele Naționale de Ju-Jitsu organizate de Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul de Ju-Jitsu, competiție la care au participat 255 sportivi cu un total de intrări la toate probele 470 (un sportiv având posibilitatea să lupte la maxim trei probe de competiție diferite acesta având posibilitatea să obțină maxim trei medalii).

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această prestigioasă competiție cu 9 sportivi înscriși la mai mute probe în funcție de nivelul lor de pregătire și experiență competițională, pregătiți de antrenoarea de arte marțiale prof. Cristina Oltean.

Rezultatele obținute sunt foarte bune cu un total de 16 medalii din care 4 de aur, 5 de argint și 7 de bronz obiectivele de performanță propuse pentru aceste campionate au fost depășite.

Medalii de aur 4 buc:

 • 2 medalii Bogluț Adrian la tineret și seniori, categoria -62 kg probele de Fighting;
 • 1 medalie Stănciuleasa Adrian U16 ani proba de Ne-Waza;
 • 1 medalie Gărăiacu Electra U18 ani categoria -44 kg. proba de Fighting;

Medalii de argint 5 buc:

 • 2 medalii Lungu Briana U16 ani categoria -52kg probele de Fighting și Ne-Waza;
 • 2 medalii Boieriu Radu U18 categoria +81 kg Fighting și U21 categoria +94 kg Fighting
 • 1 medalie Gărăiacu Electra U 16 ani categoria -48 kg proba Ne-Waza.

Medalii de bronz 7 buc:

 • 1 medalie Lascu Vlad seniori Fighting categoria -69 kg.
 • 2 medalii Lazăr Cristina probele de Fighting și Ne-Waza U16 ani categoria- 52 kg;
 • 2 medalii Munteanu Gabriel probele de Fighting și Ne-Waza U16 ani categoria – 73 kg;
 • 1 medalie Lungu Briana U18 ani Fighting -57 kg.
 • 1 medalie Moga Mario U18 ani proba de Fighting categoria -73 kg.

Toate cheltuielile necesare participării la această competiție au fost acoperite de club, deplasarea s-a efectuat cu microbuzul clubului. Mulțumim pe această  cale conducerii clubului CSM Sfântu Gheorghe și tuturor acelora care ne-au sprijinit în pregătirea, participarea și obținerea acestor rezultate frumoase inclusiv mass-media locală pentru mediatizarea activității si a rezultatelor obținute de noi.

Sursa: Comunicat de Presă al CSM Sfântu Gheorghe

Publicitate
banner we radio