Ştiri locale

Peste 1.700 de locuri disponibile la Şcolile de Agenţi de Poliţie

Inspectoratul de Politie Judeţean Covasna, desfășoară activități de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal din cadrul M.A.I. sesiunea februarie – martie 2021.

Toți cei care doresc să se alăture echipei noastre sunt așteptați în perioada 15-28. februarie 2021, în intervalul orar 08:00 – 16:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Covasna (str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16, Mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna).

Publicitate

Anul acesta, oferta educaţională este:

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie1283 de locuri;

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie– 200 de locuri;

Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie de frontieră – 220 de locuri (în situația în care candidații nu au domiciliul/reședința într-un județ limitrof frontierei de stat);Pentru detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial alI.P.J. Covasna –  http://cv.politiaromana.ro – secțiunea CarierăAdmitere 2020-2021Anunț admitere sesiunea februarie-martie 2021: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020-2021/anunt-admitere-sesiunea-februarie-martie-2021.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio