Ştiri locale

Peste 1.100 de persoane în autoizolare în judeţul Covasna

Prefectura judeţului Covasna a publicat vineri cele mai noi date privind situaţia din judeţ în ceea ce priveşte epidemia coronavirus. Redăm mai jos comunicatul integral:

De la ultimul comunicat de presă nu au fost înregistrate cazuri noi de îmbolnăvire.

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul județului, au fost confirmate 6 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Pe teritoriul județului, în carantină instituționalizată sunt 21 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Pentru 20 persoane rezultatul primelor probe este negativ iar pentru o persoană, se așteaptă rezultatul. Alte 1152 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivelul județului, au fost prelucrate 36 de teste. Dintre acestea, 30 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

De la ultimul comunicat de presă și până în prezent, pentru faptul că starea lor de sănătate este bună, au ieșit din izolare un nr. de 13 persoane.

Publicitate
banner we radio