Ştiri locale

Percheziţii la sediile unor societăţi comerciale din Covasna

Poliţiştii desfăşoară, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureş, Alba, Călăraşi, Cluj, Bihor şi Mureş, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi contrafacere de îngrăşăminte.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, la această acţiune participă peste 60 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, care desfăşoară 23 de percheziţii în cele nouă judeţe menţionate.

Publicitate

Potrivit comunicatului, din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăţi comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul ţării, a circa 400 de tone de îngrăşământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

Persoanele în cauză sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulaţie a unor mărfuri şi produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire şi ameninţare.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

(Agerpres)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio