Ştiri locale

VIDEO. Percheziții în judeţul Covasna la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna au ridicat 57 de grame de fragmente vegetale și 3 grame de substanță pulverulentă, în urma unor percheziții efectuate la persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și demare risc. 19 persoane au fost conduse la audieri, iar un bărbat a fost arestat preventiv.

La data de 8 aprilie 2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, au efectuat, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, 16 percheziţii domiciliare la locuinţele şi reşedinţele a 11 persoane din județul Covasna, bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și de mare risc.

Publicitate

În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, cei în cauză ar fi desfășurat trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 57 de grame de fragmente vegetale, 3 grame de substanță pulverulentă, un comprimat de formă rotundă cu logo indescifrabil, mai multe resturi de țigarete confecționate artizanal, 5 telefoane mobile și o tabletă.

De asemenea, 17 bărbați și 2 femei cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, toți din județul Covasna, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, pentru audieri, iar un bărbat, de 46 de ani, a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de oferire, punere în vânzare, vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu a drogurilor de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

VIDEO:

FOTO:

\"Perchezitii \"Perchezitii

\"Perchezitii

Publicitate
Publicitate
banner we radio