Ştiri locale

Percheziții în județul Covasna, la persoane bănuite de braconaj

Polițiștii covăsneni au descins, vineri dimineață, în 3 locații din județul Covasna, la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj și uz de armă fără drept.

Potrivit IPJ Covasna, acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic.

„S-au efectuat 3 percheziții domiciliare la adrese de pe raza județului Covasna într-o cauză penală instrumentată la nivelul I.P.J. Covasna în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și uz de armă, fără drept”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Percheziții au fost și în alte 10 județe, respectiv Harghita, Mureș, Galați, Dâmbovița, Arad, Dolj, Constanța, Prahova, Mehedinți, Hunedoara, fiind făcute în total 41 de descinderi la persoane bănuite de contrabandă, spălare de bani, tâlhărie, furt calificat, viol și fraude informatice.

Activitățile s-au desfășurat în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate