Ştiri locale

Pe 7 mai începe un nou sezon de distracţie în aer liber la Şugaş Băi

Parcul de aventură şi peretele de escaladă îi aşteaptă pe toţi doritorii zilnic între orele 11-19.

Locul preferat de distracții al copiilor poate fi parcul de aventuri în pădure, care conține 10 elemente cu diferite nivele de dificultate. Serviciile parcului pot fi încercate de copii începând cu vârsta de 6 ani, fiind ajutați și ghidați de profesioniști pregătiți. Biletele de intrare pentru adulți costă 20 lei, iar pentru copii 12 lei.

Publicitate

Peretele de escaladă în aer liber are 12 metri înălțime și 9 metri lățime, suprafața de escaladă fiind de aproximativ 250 metri pătrați. Cele 16 rute diferite de escaladă sunt proiectate în funcție de culori, cu peste 450 de locuri de prindere, putând fi utilizat de copii de la vârsta de 6 ani. O urcare costă 3 lei.

Toți cei care vor alege să profite de facilitățile oferite de centrul de agrement din Şugaş Băi trebuie să respecte reglementările în vigoare pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Şi terenurile de tenis de lângă Arena Sepsi s-au deschis pentru public. E vorba de două terenuri de tenis cu zgură în aer liber, care sunt deschise zilnic între orele 7 și 21. Închirierea echipamentelor este posibilă la fața locului. Programări prealabile se fac la 0749130991 sau 0745050100.

Publicitate
Publicitate
banner we radio