Ştiri locale

Pe 20 martie începe campania judeţeană de colectare a deșeurilor. TEGA va colecta mobilă veche, anvelope, deșeuri electronice, haine vechi și sticlă

Luni, 20 martie, TEGA va începe campania județeană de colectare a deșeurilor, prima localitate fiind ca de obicei în Bixad, urmând şi celelalte localităţi în care TEGA prestează serviciul de colectare a deşeurilor.

„Ideea este să colectăm din comune lucruri pe care nu le putem strânge altfel: mobilă veche, anvelope, deșeuri electronice, haine vechi și, bineînțeles, sticlă, pentru care vom da o jumătate de litru de bere la fiecare 5 kilograme. Colegii mei ne-au spus că mulți oameni au întrebat deja când vom începe, așa că avem vești bune și pentru ei”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Publicitate

La fel ca în anii trecuţi, şi anul acesta TEGA va colecta deșeuri electronice mari și mici, pentru care societatea va credita valoarea deșeurilor din factura de transport a deșeurilor. Bineînțeles, data exactă de colectare va fi afișată și în acest an în fiecare localitate, dar cei care doresc să afle cu exactitate când va participa o anumită localitate la campania de colectare a deșeurilor o pot face AICI pentru limba română, respectiv AICI pentru limba maghiară.

TEGA îi îndeamnă pe locuitori să nu arunce în cadrul acestei campanii niciun deșeu care este transportat în cadrul programului normal de colectare (de exemplu, deșeuri mixte/menajere sau deșeuri selective).

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio