Info Trafic, Ştiri locale

Patru răniţi după ce un microbuz care venea din Ungaria în Covasna a lovit un cap de pod în Sibiu

Patru bărbaţi au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe DN1, în localitatea Cristian din judeţul Sibiu, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, a anunţat vineri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 7 persoane de sex masculin, conştiente şi neîncarcerate.

Publicitate

”Patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 15 şi 69 de ani au fost transportaţi la UPU Sibiu, dintre care 2 bărbaţi au fost transportaţi de echipajele SMURD, policontuzionaţi, şi 2 bărbaţi au fost transportaţi de ambulanţele SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Şoferul microbuzului care venea din Ungaria cu destinaţia Covasna a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un cap de pod, potrivit Poliţiei.

“DN 1, km 320, în localitatea Cristian, şoferul unui microbuz condus spre Sibiu pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un cap de pod. În microbuz se aflau 7 bărbaţi, şofer plus 6 pasageri, circulau Ungaria – Covasna. Conducătorul auto are 69 de ani şi este din Covasna”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. 

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio