Ştiri locale

Patru posturi scoase la concurs la Permise şi Înmatriculări Auto Covasna pentru a reduce deficitul de personal

Pentru a suplimenta numărul angajaților din cadrul instituției, Direcția județeană Regim Permise și Înmatriculări Auto (DRPCIV) Covasna va scoate la concurs 4 posturi vacante, dintre care două de agenți și alte două de personal contractual.

Șeful Serviciului, Rico Racoviţă, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că anunțurile privind concursul de ocupare vor fi publicate atât pe site-ul Prefecturii Covasna, cât și pe cel al DRPCIV Covasna, iar candidații vor susține examenul la București.

Publicitate

„În perioada următoare urmează să se facă angajări, avem 4 posturi vacante: două de agent și două de personal contractual, care urmează să fie scoase la concurs. Anunțurile vor fi postate și pe site-ul Prefecturii, dar și pe site-ul Direcției la secțiunea Cariere. Dosarele se vor depune la București, la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, iar concursul se va susține tot acolo, cu o comisie formată din membrii DRPCIV și de la fiecare serviciu public comunitar care are posturi scoase la concurs”, a explicat cms-șef Rico Racoviță.

Acesta a mai precizat că anunțul privind scoaterea la concurs a celor 4 posturi va fi publicat cel târziu în cursul săptămânii viitoare.

„Dacă s-ar ocupa cele 4 posturi eu zic că ne-am descurca la nivelul județului, am avea termene rezonabile, fără să mai necesităm ajutor din partea altor județe”, a mai spus șeful Serviciului.

În prezent, doar opt din cele 12 posturi aflate în schema instituţiei sunt ocupate şi doar patru angajaţi au drept de examinare a candidaților pentru obținerea permisului auto.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio