Info Trafic

Patru persoane rănite după ce un autotren a lovit o căruţă la Olteni

 

Evenimentul a avut loc luni, în jurul orei 16:05, pe DN 12 în localitatea Olteni. Din cercetările efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că șoferul unui ansamblu de autovehicule, care se deplasa din direcția Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un atelaj cu tracțiune animală, care circula în fața sa, și pe care l-a lovit.

În urma impactului trei persoane au suferit răni ușoare, iar una a fost rănită grav, toți patru fiind pasageri în atelajul hipo. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Polițiștii ne reamintesc că adoptarea unei conduite preventive la volan este deosebit de importantă. Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, oamenii legii ne recomandă să păstrăm o distanță corespunzătoare între autovehiculele aflate în mers astfel încât, la nevoie, să putem opri în condiții de siguranță.

De asemenea, la fel de important este să circulăm cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum și de trafic, iar în această perioadă, să folosim cu precădere frâna de motor și să nu bruscăm comenzile mașinii, mai ales dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu gheață, zăpadă sau polei.

(IPJ Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio