Ştiri locale, Video

Patru de DA pentru o tânără dansatoare din Sfântu Gheorghe la „Românii au talent”

Barbara Konnát este din Sfântu Gheorghe și este pasionată de dans de mică. Pentru că au simțit că are talent, părinții au hotărât să o ducă la cursuri. 

De doi ani are rezultate foarte bune și strânge medalii după medalii la concursurile la care participă cu grupul din care face parte, antrenată de instructoarea de dans Eni Molnár. 

Publicitate

Aceasta din urmă ne-a declarat că echipa ProTV a contactat-o pe Barbara pentru a o invita la preselecții.

„Barbi are 13 ani și dansează de 3 ani, am descoperit-o la Școala Váradi József (…) Mi-am dat seama din primul moment că este foarte talentată. Este în echipă de concursuri de 3 ani și face performanță. Sunt foarte mulțumită de rezultatul ei, de ea, pentru că merită, are talent din naștere și lucrează foarte mult. A evoluat foarte mult de când este în grupa de performanță, a câștigat deja o mulțime de premii (…) Nu s-a înscris ea, echipa ProTV a contactat-o ca să o cheme la preselecții după ce a văzut pe internet filmări cu ea”, ne-a declarat antrenoarea ei, Eni Molnár.

Mama Barbarei este învățătoare, iar tatăl are un atelier de reparații. Părinții sunt mândri de fata lor și o susțin în tot ceea ce face. 

Vezi AICI VIDEO cu momentul de la Românii au talent.

Publicitate
Publicitate
banner we radio