Sport, Ştiri locale

Patronul lui Sepsi OSK, mândru de echipa lui după meciul pierdut cu FCSB

Patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a postat luni dimineaţă un mesaj pe contul personal de Facebook prin care se declară mândru de echipa sa, chiar dacă Sepsi a pierdut duminică seară în deplasare cu FCSB.

„Sunt foarte mândru de echipa mea, de staful meu, de suporterii mei”, şi-a început Diószegi mesajul. „Voi aţi făcut totul ca ieri să scoatem un rezultat bun. Dacă o să jucăm în continuare un fotbal la fel de bun sunt sigur că tribunele arenei noastre o sa fie iarăşi pline, şi toate echipele o să ne respecte pentru ceea ce jucăm. Discuţia după meciul cu Voluntari a fost benefică, acum parcă vedem o altă echipă”, a mai scris patronul lui Sepsi.

Sepsi OSK a pierdut duminică seara în deplasare cu FCSB meciul din etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal, scor 1-2. Sepsi i-a predat vicecampioanei o lecţie de fotbal în prima repriză, după care arbitrul a intervenit brutal în joc: a inventat un penalty pentru gazde şi le-a ajutat să câştige.

„Veniţi să umplem duminică stadionul nostru cu Gaz Metan să vadă toţi ca împreună reuşim multe lucruri frumoase”, a încheiat Diószegi László mesajul postat pe contul personal de Facebook.

Publicitate
banner we radio