Sport, Ştiri locale

Pârtia mică de la Şugaş Băi se deschide publicului

Sezonul de schi în staţiunea Şugaş Băi, aflată la aproape zece kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe, va fi deschis începând de luni după-amiază.

Reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe au precizat că, deocamdată, va fi pusă în funcţiune doar pârtia mică de schi, care măsoară 250 de metri lungime, are un grad de dificultate mediu, este dotată cu schi lift, plase de protecţie şi sistem de iluminare cu nocturnă.

Publicitate

Potrivit acestora, cele patru tunuri de zăpadă au funcţionat aproape în continuu în ultimele zile, iar stratul de zăpadă măsoară circa 30 de centimetri.

Pârtia va funcţiona de luni până joi, între orele 15-20, vineri între orele 15-21, în weekend şi în vacanţă, între orele 9-21.

Reprezentata Sepsi ReKreativ, Kolcz Ecaterina, societate care administrează baza de agrement de la Şugaş Băi, a declarat că tarifele nu au fost majorate faţă de sezonul trecut, astfel că biletul de acces pe pârtie va fi de 4 lei, iar copiii sub 18 ani, persoanele peste 60 de ani şi cele cu dizabilităţi vor beneficia de reducere.

Copiii sub 1,30 metri, precum şi sportivii din loturile naţionale şi olimpice vor beneficia de gratuitate.

Abonamentele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 9 şi 150 de lei în funcţie de numărul de urcări cu ski-liftul (de la 4 la 120).

(Agerpres)

Detalii despre bilete şi abonamente găsiţi pe site-ul www.rekreativ.club.

Publicitate
banner we radio