Ştiri locale

Partea de jos a Aleii Tineretului va fi închisă circulației

Pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie, partea cuprinsă între str. Benedek Elek și str. Înfrățirii a Aleii Tineretului a fost reabilitată. Stratul de bază al asfaltului a fost turnat, iar partea menționată a fost redeschisă circulației.

Pe data de 24 noiembrie Primăria Sfântu Gheorghe a predat refacerea părții a doua din Aleea Tineretului firmei de construcții pentru reabilitare. Este vorba despre partea aleii cuprinsă între str. Benedek Elek și str. Presei.

În perioada lucrărilor de reabilitare a drumului, această parte va fi închisă circulației, fapt care afectează cel mai mult familiile copiilor din Grădiniția Alba ca Zăpada, respectiv pe locatarii din jurul Aleii Tineretului. Personalul Grădiniței și Asociațiile de locatari din zonă au fost înștiințați despre această situație.

Publicitate

Angajații Primăriei, împreună cu reprezentanții societăților de utilități publice și reprezentanții firmei executante au dezbătut împreună planificarea lucrărilor. Astfel, redeschiderea drumului spre circulație depinde de doi factori: pe de o parte de schimbarea vremii, iar pe de altă parte, de starea țevilor aflate sub pământ. Starea acestora va fi cunoscută numai după prima săpare. Toate părțile participante la acest proces vor face tot posibilul să răspundă în timp util la orice problemă ivită, în scopul de a reda locuitorilor Aleea Tineretului, reabilitată, în timpul cel mai scurt posibil.

În timpul lucrărilor de reabilitare partea cuprinsă între colțul de jos al străzii Benedek Elek și strada Presei va fi închisă circulației, astfel că nici parcarea nu va posibilă pe această secțiune de drum. Curtea Grădiniței Albă ca Zăpada are trei porți, dintre care două laterale și una principală. În această perioadă vor fi deschise și porțile laterale. Grădinița poate fi accesată cu mașina din strada Presei, fie pe partea de jos a străzii, adică pe partea stângă a grădiniței, fie pe partea de sus a străzii, prin Aleea Muzelor și Aleea Sănătății, ajungând la colțul drept din spatele grădiniției.

Primăria Sfântu Gheorghe cere înțelegerea familiilor și locuitorilor, și le mulțumește nu numai celor care sunt direct afectați de această situație, ci și tuturor locuitorilor din cartier, care vor trebui să împartă străzile temporar cu cei care nu au acces la locurile de parcare din zona afectată de lucrări.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
Publicitate
banner we radio