Info Trafic, Ştiri locale

Parcare suplimentară în zona Cimitirului comun cu ocazia zilei de 1 Noiembrie

Ca și în anii precedenți, Cimitirul comun din Sfântu Gheorghe este pregătit să-i primească pe toţi cei care vor să se reculeagă la mormintele rudelor sau celor dragi cu ocazia zilei de 1 Noiembrie. În acest sens, TEGA a amplasat mai multe coșuri de gunoi decât de obicei, dar și 6 toalete mobile.

„Ne pregătim să primim rudele și persoanele care vor să își amintească de cei dragi: în ultimele săptămâni am curățat mai temeinic cimitirul, iar în pregătirea pentru Ziua Morților știm că mulți oameni vor dori să facă ordine și să îngrijească mormintele poate mai mult decât de obicei, așa că am încercat să le punem la dispoziție un număr suficient de pubele. Credem că şi anul acesta va fi un aflux mare de oameni, așa că datorită Primăriei Sfântu Gheorghe, va fi posibilă parcarea mașinilor pe poligonul din apropiere. Această posibilitate va fi disponibilă de sâmbătă, 29 octombrie, până marți, 1 noiembrie inclusiv”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

De asemenea, TEGA dorește să precizeze că strada Cetăţii, care duce la Cimitirul comun, va fi cu sens unic de acces spre cimitir și cu ieșire din partea superioară a străzii Voican, ca și în anii precedenți. Şoferii sunt rugați să parcheze în zona disponibilă temporar și să lase strada liberă pentru circulație.

TEGA dorește să profite de această ocazie pentru a face un apel la oameni ca în cazul în care se observă o problemă cu mormântul unei rude, aceasta trebuie raportată fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook TEGA, fie sunând la 0733 937 831. Numărul de telefon este afișat şi la fața locului.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio