Ştiri locale

Panou din granit de la un izvor de apă minerală din Şugaş Băi, vandalizat de persoane necunoscute

Primăria Sfântu Gheorghe solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanelor care au distrus un panou din granit amplasat la unul dintre izvoarele de apă minerală din zona Şugaş Băi.

Autorităţile locale au precizat că vor depune plângere la Poliţie pentru vandalism, dar mizează şi pe sprijinul cetăţenilor pentru identificarea făptaşilor.

„Regretăm să constatăm că unul dintre panourile recent instalate care marchează izvoarele din zona Şugaş Băi a fost vandalizat de persoane necunoscute. Vom depune o plângere la Poliţie pentru vandalism şi vom amplasa un nou semn din piatră la acest izvor (…) Dacă cineva a fost martor la actele de vandalism, este rugat să ajute la identificarea autorilor şi, dacă observă alte acte de vandalism, să le raporteze la Poliţia Locală”, se menţionează într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sfântu Gheorghe.

În primăvara acestui an, autorităţile locale au montat panouri informative la şapte izvoare din zona Sfântu Gheorghe – Şugaş Băi, care conţin atât denumirile populare ale acestora, cât şi compoziţia chimică a apelor minerale.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio