Ştiri locale

Pal Bernadette, Pap Kriszta şi Ana-Maria Toma – câştigătoarele concursului de design vestimentar lansat de Secuiana

Pal Bernadette, Pap Kriszta şi Ana-Maria Toma sunt câştigătoarele concursului de design vestimentar organizat de Secuiana, o companie cu tradiţie în domeniul confecţiilor pentru bărbaţi din judeţul Covasna, creaţiile acestora urmând să fie prezentate săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment organizat în localitatea Zăbala.

Potrivit reprezentanţilor companiei, 15 bărbaţi celebri – actori, muzicieni şi sportivi – vor prezenta cele trei colecţii premiate.

Publicitate

„Lansarea se va face în cadrul unui eveniment de senzaţie, ce va avea loc la Zabola Estate (Castelul Mikes), unde vor fi prezente 15 personalităţi din diverse domenii în calitate de ambasadori de brand. Câştigătoarele concursului de design vestimentar Secuiana 4YOUTH sunt Pal Bernadette, Pap Kriszta, Ana-Maria Toma. Colecţiile realizate de ele pe parcursul desfăşurării concursului vor fi prezentate atât în cadrul evenimentului, cât şi public pe reţelele de socializare Secuiana. Cele mai îndrăgite şi solicitate modele dintre cele cincisprezece vor intra în producţie de masă şi vor sta la baza liniei vestimentare lansate cu ocazia colecţiilor de toamnă-iarnă”, se arată într-un comunicat.

Invitatul de onoare al evenimentului va fi violonistul Alexandru Tomescu.

„Fiecare dintre cei cincisprezece ambasadori de brand va prezenta câte o ţinută. Spectacolul colectiv al acestora va fi difuzat live pe pagina de Facebook, astfel încât să poată fi urmărit de un număr cât mai mare de spectatori”, au menţionat organizatorii.

Reprezentanţii companiei fondate în anul 1968 au precizat că aceasta este în proces de reînnoire ca urmare a schimbării patronatului, pachetul majoritar de acţiuni al grupului fiind cumpărat în luna octombrie anul trecut de contele Gregor Roy Chowdhury, în vârstă de 44 de ani, descendent al familiei Mikes din Zăbala.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio