Ştiri locale

Pacienții programați la Policlinica din Sfântu Gheorghe, notificați prin SMS despre modificarea programului

Pacienții care au programări la Policlinica Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe vor fi notificați din timp, printr-un SMS, despre eventualele modificări în programul de funcționare al cabinetelor, urmând să fie contactați telefonic pentru o reprogramare.

Managerul Spitalului, Andras-Nagy Robert, a precizat că serviciul a fost introdus începând din data de 15 decembrie, de el urmând să beneficieze toți pacienții care, la programare, vor lăsa un număr de telefon pe care să poată fi contactați.

Publicitate

„Cu privire la anunțarea pacienților în Policlinică, despre eventualele schimbări, modificări la programul Ambulatoriului, din cauza lipsei medicului dintr-un cabinet sau altul, începând din 15 decembrie am construit un modul separat la programul nostru de programări online, prin care pacienții să fie anunțați prin SMS (…) Planul este să trimitem mesaj pacienților programați, care lasă și un număr de telefon, pentru că sunt și situații când nu pot fi contactați. În momentul în care programul medicului este compromis, pacientul primește un mesaj de anulare a programării și este anunțat că va fi contactat de colegii noștri de la serviciul Programări”, a explicat Andras-Nagy Robert.

Potrivit acestuia, pacienții programați primesc mesaje similare și înainte cu 48 de ore, pentru a li se aminti despre ziua și ora la care trebuie să se prezinte la consultație.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio