Ştiri

Organizatorii UNTOLD şi Neversea anunţă un nou festival în luna martie în Poiana Braşov

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea au anunţat, luni, că în luna martie a anului viitor va avea loc evenimentul MASSIF WINTER, organizat în staţiunea Poiana Braşov. Evenimentul se vrea unul dintr-o serie care îşi propune să transforme Poiana Braşov în cea mai atractivă staţiune montantă pentru tineri la nivel european.

MASSIF WINTER 2022 se va desfăşura în perioada 6-13 martie 2022, iar biletele vor fi puse în vânzare în a doua jumătate a lunii ianuarie. Până atunci, începând cu data de 22 decembrie, vor fi disponibile pachete de vacanţă, ce presupun accesul la toate evenimentele, dar şi cazare la unităţile din Poiana Braşov, informează Primăria Braşov.

Publicitate

Evenimentul va aduce, pe scenele amplasate în Poiana Braşov, muzică electronică, spectacole live, petreceri exclusiviste, momente culinare şi activităţi pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Activităţile se vot desfăşura pe platoul dintre Centrul de Agrement şi pârtia Bradul din Poiana Braşov şi în alte 6 locaţii din staţiune.

,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Braşov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm staţiunea în cea mai atractivă staţiune montană pentru tineri din Europa! Îi aşteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât şi pe cei care caută o vacanţă la munte infuzată cu distracţie masivă”, a declarat luni Edy Chereji, reprezentant al UNTOLD Universe.

„Nu vorbim de un festival, ci de un concept. Vorbim nu doar de beneficii economice, ci de felul în care facem Poiana Braşov atractivă şi pentru turiştii din străinătate. Mă bucur că vorbim de festivaluri mari, deoarece Braşovul trebuie să fie o bornă importantă pe harta românească a muzicii, a culturii şi a festivalurilor de amploare. Adăugând la ce are Braşovul din punct de vedere cultural, un astfel de eveniment este benefic şi necesar. Mă bucur că devine relevant din punctul de vedere al pieţei festivalurilor mari. Pe lângă numărul de participanţi, în discuţiile pe care le-am avut anterior cu organizatorii importantă a fost şi dimensiunea de sustenabilitate –  cum îşi lasă impactul asupra oraşului şi staţiunii – dar şi perspectiva turistică, respectiv cum putem folosi astfel de evenimente pentru a genera expunere pentru oraş şi staţiune, astfel încât să avem o staţiune care să fie atractivă pe tot parcursul anului”, a afirmat, la rândul său, primarul municipiului Braşov, Allen Coliban.

Publicitate
banner we radio