Ştiri locale

„Ora de psihologie” – o nouă emisiune la We Radio!

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 13, We Radio difuzează pe 91 FM, weradio.ro, dar și pe pagina de Facebook, prima ediţie a unei noi emisiuni – „Ora de psihologie”, în care colega noastră Ioana Ardeleanu o are invitată permanentă pe psihologul clinician Consuela Banciu, cu care va aborda săptămânal un nou subiect legat de sănătatea mintală. Cu ajutorul specialistului, vom încerca să găsim într-un mod plăcut, pe înțelesul tuturor, răspunsuri la cele mai importante probleme legate de emoții și comportamente.

Stresul, depresia, anxietatea, fobiile, tulburările alimentare sau dependențele sunt doar câteva dintre problemele cu care societatea se confruntă în zilele noastre, dar orice piedică poate fi depășită cu sprijinul potrivit, și o mică doză de curaj pentru a lupta cu propriile slăbiciuni și temeri.

Publicitate

Pentru că de cele mai multe ori oamenii nu își pot face timp pentru o vizită la cabinetul specialistului, sau pur și simplu se tem că vor fi etichetați de cunoscuți, vom aduce săptămânal specialistul în casele ascultătorilor We Radio.

***

Psihologul clinician specialist Consuela Banciu a urmat studiile universitare și postuniversitare la București și are o experiență profesională de peste 10 ani în domeniul sănătății mintale, fiind psiholog expert judiciar, cu formare și în psihoterapie.

De-a lungul carierei, a profesat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe, a realizat expertize psihologice judiciare în mai multe orașe din țară, iar în ultimii ani activează în cadrul cabinetului său privat de psihologie, axându-se cu precădere pe partea de psihodiagnostic și evaluare clinică a copilului și adultului, și cea de expertiză psihologică judiciară în spețele civile și penale.

Publicitate
banner we radio