Ştiri locale

One man aproape show cu Pavel Bartoș la Zilele Sfântu Gheorghe

Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor, poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă. Întrepătrunse puternic cu emoția, dau naștere unui spectacol în care oricare dintre spectatori se poate regăsi. Este un spectacol despre decizii bune sau nebune, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei, despre viață pur și simplu, mesajul fiind unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin.

Pavel Bartoș s-a născut în Miercurea-Ciuc, Harghita. A urmat și absolvit cursurile Colegiulul Național „Octavian Goga” din orașul natal. A studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi. În 1998, a obținut Marele Premiu la Gala Tânărului Actor de la Costinești. A concurat în al șaselea sezon al emisunii Dansez pentru tine alături de Luciana Muntean, clasându-se pe locul al treilea. Este coprezentator al emisiunilor Românii au talent și Voce României și actor al Teatrului Odeon.

Publicitate

Data: miercuri, 24 aprilie 2024, ora 19:00
Locația: Teatrul „Tamási Áron”, sala mare
Preț bilete: 60 și 30 lei.
Durata spectacolului: 65 de minute.

Biletele pot fi achiziționate de pe eventim.ro sau personal de la Casa Municipală de Bilete (Piața Libertății nr. 1). Casa de bilete este deschisă între orele 8:00 și 16:00 în zilele de luni, marți și miercuri, până la 17:00 joi și până la 15:00 vineri. Studenții, pensionarii și cei care au card de familie numeroasă pot cumpăra bilete cu reducere de la casa de bilete.

Sursa foto AICI.

Publicitate
Publicitate
banner we radio