Sport

Olteanu, pedepsit la Sepsi OSK după beţia de la naţionala de tineret

Unul dintre cei cinci jucători convocaţi de la cluburi din Liga 2 la naţionala de tineret s-a întors acasă mult mai repede decât se aştepta. Vlad Olteanu (21 ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe 21 martie, făcându-le cinste colegilor dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea chiar în avionul care îi ducea în cantonamentul din Spania, iar isprava lor nu a fost iertată de stafful naţionalei. Cei patru jucători au fost excluşi din lot, iar clubul de care aparţin, Dinamo, i-a pedepsit la rândul lui. Olteanu, împrumutat de Dinamo în această iarnă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a ales cu amendă din partea echipei bucureştene, însă nu a scăpat nesancţionat nici la clubului din Liga 2.

Vlad Olteanu e ţinut pe banca de rezerve în meciul pe care Sepsi OSK îl desfăşoară astăzi, de la ora 11:30, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare. Cu o victorie, echipa din Sfântu Gheorghe poate urca pe locul 2 promovabil direct. Olteanu a fost integralist în toate cele patru partide desfăşurate până acum de Sepsi în 2017, după împrumutul din această iarnă de la Dinamo.

Publicitate

Interesant este şi faptul că delegatul echipei din Sfântu Gheorghe l-a trecut pe foaia de joc a meciului cu Olimpia cu al doilea nume al lui Olteanu, Alexandru, nu cu Vlad, aşa cum este cunoscut de toţi.

Imediat după excluderea lui Olteanu de la naţionala de tineret, antrenorul formaţiei covăsnene, Valentin Suciu, spunea că fundaşul va fi sancţionat material şi sportiv, deoarece a lezat imaginea clubului din Sfântu Gheorghe.

\”Gestul lui Vlad este incalificabil. Nu poate fi tolerat aşa ceva nici la echipa de club, ce să mai vorbim despre naţională! Olteanu a lezat şi imaginea clubului nostru, unde încercăm să ne impunem prin respect, atât pe teren, cât şi în afara gazonului\”, a spus Suciu.

Sursa: liga2.prosport.ro

\"foaie

Publicitate
banner we radio