Ştiri locale

O tânără originară din județul Covasna își caută părinții naturali

Varga Apolonia Aranka s-a născut pe 12 februarie 1990 în Baraolt, județul Covasna, însă nu a fost un copil dorit de părinții naturali, astfel că a ajuns la Casa de tip familial din Târgu Secuiesc unde a locuit până în anul 1996.

Norocul a făcut ca o familie din Grecia să o adopte, și astfel soarta tinerei acum în vârstă de 28 de ani s-a schimbat, însă când la rândul ei a devenit mamă, a început din nou să își pună întrebări legate de femeia care i-a dat naștere, și pe care acum ar vrea să o găsească. 

Publicitate

Tânăra a lansat un apel în mediul online, într-un grup dedicat copiilor adoptați din România (click AICI), și speră ca mesajul ei să ajungă la părinții și frații ei biologici.

„Nu de mult timp sunt și eu mamă, dar o mamă cu foarte multe întrebări despre propria mamă! Îmi doresc așa de mult să o găsesc. Poate că cineva care citește acest anunț mă poate ajuta! Numele mamei mele era Jakob / Jakab Eva, pe atunci locuia în Vinga, județul Arad. Cunosc de asemenea și numele tatălui, Varga Janos. Din documentele mele de adopție reiese că mai aveam doi frați: Jakab Erno, născut în 1991 și Jakab Sandor, născut în anul 1988. Vă rog mult să distribuiți anunțul meu, poate așa voi reuși să-mi găsesc părinții și frații biologici. Visez la acest moment de foarte, foarte mult timp!”, a transmis tânăra pe pagina de facebook „Copiii niciodată uitați ai României”.

Publicitate
banner we radio