Ştiri locale

O tânără născută în Sfântu Gheorghe își caută mama biologică

O tânără în vârstă de 25 de ani care a fost abandonată la naștere în maternitatea din Sfântu Gheorghe, își caută de 10 ani mama biologică, în speranța că într-o zi va putea să o strângă la piept.

Demeter Tímea Beáta s-a născut în data de 26 mai 1995, la Sfântu Gheorghe, însă femeia care i-a dat naștere nu a vrut-o. A avut norocul să fie adoptată la vârsta de 8 luni, și astfel nu i-a lipsit iubirea și căldura unei familii.

Publicitate

Cu toate acestea, tânăra își dorește să o cunoască pe cea care i-a dat viață, pe numele ei Demeter Katica, despre care știe că mai are un fiu.

Apelul a fost distribuit pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Mă aflu în căutarea mamei mele biologice, DEMETER KATICA, despre care ştiu că a crescut în casa de copii din Târgu Secuiesc, era foarte tânără la vremea nașterii mele, mai avea atunci un băiat, Endre, cu doi ani mai mare decât mine, pe care l-au crescut bunicii lui. Pe Endre îl cunosc, dar niciunul dintre noi nu a cunoscut-o pe cea care ne-a dat viață. O caut neîncetat de 10 ani și sper că ziua în care o voi îmbrățișa este foarte aproape”, se arată în apelul postat pe Facebook.

Cei care cunosc și pot oferi informații despre mama biologică a tinerei pot scrie AICI.  

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio