Info Trafic, Ştiri locale

O şoferiţă a rănit grav un lucrător TEGA la Sfântu Gheorghe

La data de 31 ianuarie 2017, în jurul orei 08:35, pe strada Lazar Mihaly din Sfântu Gheorghe, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Din cercetări s-a stabilit că șoferița unui autoturism, o femeie de 32 de ani care se deplasa dinspre strada Fânului către Bld. Gen. Grigore Bălan, a lovit o autoutilitară pentru ridicarea gunoiului menajer care era oprită pe partea carosabilă. Un bărbat de 39 de ani, lucrător pe maşina de salubritate, a fost grav rănit în urma acestui eveniment. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate

***

În aceeași zi, în jurul orei 16:15, pe DJ 103 B, în zona localității Mărcuș, a avut loc un alt accident rutier.

Din cercetări a reieșit că un minor în vârstă de 14 ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fără să se asigure, prin spatele unui autovehicul, și a fost lovit de un autoturism care circula regulamenar. În urma impactului băiatul a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Brașov, pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident rutier a avut loc în dimineața zilei de miercuri, pe DN 10 în apropierea orașului Întorsura Buzăului.

Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului șoferul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 58 de ani, precum și pasagera aflată pe locul din dreapta față, o femeie de 55 de ani, au fost răniți ușor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii celor două evenimente.

Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu maximă prudență, iar în situația în care observă mijloace de transport de persoane, să reducă viteza, întrucât călătorii care coboară din acestea pot traversa fără să se asigure. Pietonilor le recomandăm să nu traverseze înainte de a se asigura temeinic de faptul că pot face acest lucru în condiții de deplină siguranță.

De asemenea, adaptați în permanență viteza de deplasare la condițiile de drum, pentru a evita derapajul sau pătrunderea pe contrasens în curbe.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio