Ştiri locale

O nouă secție renovată a fost inaugurată la Spitalul Județean

Secția de Reumatologie din cadrul Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe a fost inaugurată joi dimineaţă în prezența managerului András-Nagy Róbert, a conducerii CJ Covasna și a mai multor cadre medicale. Aflată în clădirea Secției de Boli Infecțioase, noua Secție de Reumatologie a fost reabilitată complet și dotată cu sisteme noi de oxigenare, de prevenire împotriva incendiilor și de nurse calling. Investiția de 35.000 de euro a fost realizată prin sponsorizarea firmei Holzindustrie Schweighoffer și din surse proprii ale spitalului.

De asemenea, tot joi a mai fost semnat un contract în valoare de 27 de milioane de lei, bani europeni, prin care până la finele anului 2015 CJ Covasna va achiziționa printr-o firmă austriacă mai multe echipamente medicale, dar contractul include și instruirea personalului pentru folosirea acestor echipamente.

Tot în cadrul inaugurării Secției de Reumatologie, președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, i-a prelungit mandatul de manager al spitalului lui András-Nagy Róbert, după ce acesta a expirat, dar după ce a câștigat un nou concurs, va conduce spitalul și pentru următorii 3 ani.

\"haz-ReumatologiaKor\"

Publicitate
banner we radio