Ştiri

O nouă schimbare de la Facebook Messenger. Ce este funcția „Vanish Mode” și cum funcționează

Facebook Messenger aduce o nouă schimbare pentru utilizatori. Este vorba despre funcția ”Vanish Mode”, prin care mesajele pot să aibă un termen de expirare și să dispară imediat ce sunt citite ori după ce căsuța de chat este închisă.

Funcția „Vanish Mode” a fost activată de curând inclusiv în România.

Publicitate

Pentru a activa această funcție trebuie doar să tragi de jos în sus în pagina chat-ului, iar ”Vanish Mode” va deveni activ. Ulterior, tot ceea ce vei scrie va fi șters după ce persoana cu care conversezi vede mesajul ori închizi căsuța de chat.

Din păcate, această funcție poate fi activată doar de unul dintre interlocutori. Cel care nu activează Vanish Mode va păstra mesajele din acea conversație, dar numai cele pe care el le-a trimis. Pentru ca întreaga conversație să dispară automat, ambii utilizatori trebuie să o activeze.

De asemenea, această funcție nu este disponibilă pentru chat-urile de grup. Totuși, în cazul în care un utilizator va face o captură de ecran vei fi atenționat.

Cum știi că cineva a activat funcția ”Vanish Mode”? Ei bine, în acel moment, pe ecran îți va apărea o animație, precum și un mesaj care îți va indica ceea ce funcționează și ce nu în acest mod.

Publicitate
banner we radio