Ştiri

O nouă modă?! Mireasa îmbrăcată în costum de mire! 

O casă de modă din Timişoara a prezentat, cu ocazia târgului de nunţi organizat în acest weekend la Timişoara, o ţinută de-a dreptul şocantă pentru mirii şi nuntaşii tradiţionali. E vorba de costumul de mire îmbrăcat de o mireasă.

Casa de modă Felix Ramiro a prezentat, în cadrul târgului de nunţi de la Timişoara, costumul de mire purtat de o mireasă, împreună cu voalul şi buchetul de flori. Reprezentanţii casei de modă au anunţat pe pagina lor de Facebook că ţinuta este o premieră naţională. „Pentru prima dată în România un costum de mire FelixRamiro a fost purtat într-un mod inedit de o domnişoară cu mult curaj şi, binenîţeles cu atitudine”, au anunţat reprezentanţii casei de modă pe pagina lor de Facebook.

Cristina Furdui, modelul care a probat ţinuta în prima zi a târgului de la Timişoara, a declarat, pentru Radio Timişoara, că nu ar fi sigură dacă ar putea purta ţinuta şi în faţa altarului. „Mi se pare că se potriveşte tendinţelor actuale în care femeile se îmbracă într-un stil cât mai masculin. Ar fi ceva inedit pentru o nuntă o asemenea ţinută. Mi se pare ceva diferit. Personal nu ştiu dacă aş adopta-o. Nu ştiu ce ar spune viitorul soţ”, a declarat Cristina Furdui.

Managerul casei de modă, Rodica Costea, a declarat sursei citate că invenţia a fost una de moment. „Mi se pare foarte interesant pentru vizitatori atunci când vin la stand la noi şi văd o parte feminină îmbrăcată într-un costum de mire. A fost o invenţie de moment. Am venit cu surprize noi”, a declarat Rodica Costea. Târgul de nunţi organizat la Centrul Regional de Afaceri se încheiat duminică seara.

Publicitate
banner we radio