Ştiri locale

O nouă acţiune de noapte a poliţiştilor şi jandarmilor în barurile din Sfântu Gheorghe

Polițiștii au desfășurat și în acest weekend acțiuni pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au acționat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu jandarmii covăsneni, în special în zona barurilor și localurilor din oraș, pentru prevenirea comiterii de fapte cu violență. Astfel, au fost legitimate peste 60 de persoane, au fost efectuate controale la 3 unități economice și au fost verificate 25 de autovehicule în trafic. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3.700 de lei, 8 dintre acestea fiind pentru abateri la Legea 61/1991, privind regimul de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică.

Sâmbătă, în intervalul 16:00 – 00:00, polițiștii au desfășurat o altă acțiune pe raza comunelor Dobârlău, Barcani, Sita Buzăului, Chichiș, Ozun, Ghelința, Ojdula și Cernat, principalele obiective fiind reducerea riscului rutier și combaterea delictelor silvice.

Polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.000 de lei, pentru abateri constatate în trafic, dar și alte genuri de abateri. De asemenea, în cadrul acestei acțiuni au fost legitimate 40 de persoane, au fost oprite în trafic 25 de autovehicule pentru verificări, fiind reținut un certificat de înmatriculare.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
banner we radio