Ştiri locale

O nouă acţiune de donare de sânge a jandarmilor covăsneni

Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna donează sânge în zilele de 26, 27 și 28 ianuarie, la Centru de Transfuzie sanguină Sfântu Gheorghe.

Prin această acțiune, vrem să întărim și să transmitem ideea că un simplu gest, acela de a dona sânge, înseamnă de cele mai multe ori, a salva viaţa cuiva aflat în suferință!

Publicitate

Pe această cale, invităm să ni se alăture nouă, pe toți cei care înțeleg importanța unui gest atât de nobil! Nu uitați, fiecare dintre noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge, pentru a ne continua viața cu bucuriile pe care ni le oferă zi de zi.

Cu această ocazie, nu putem să nu amintim de ceilalți colegi care sunt ,,donatori onorifici”, aceștia răspunzând solicitărilor venite din partea Centrului de Tranzfuzii Sanguine, ori donând sânge periodic.

Noi, jandarmii covăsneni, trimestrial, contribuim cu prezența noastră, impulsionând prin exemplul personal, această activitate de donare de sânge și putem afirma că ne-am făcut un obicei din a ajuta comunitatea și în acest mod, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranța cetățenilor.

Hai să salvăm vieți!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Publicitate
banner we radio