Ştiri locale

O fată a reclamat o răpire şi un viol inexistente

UPDATE! IPJ Covasna a făcut lumină în cazul care a suscitat atâtea discuţii în ultimele zile la Sfântu Gheorghe. În ceea ce priveşte cazul \”răpirii\” unei fete duminică seara din faţa restaurantului Bistro, acest fapt nu se confirmă în urma cercetărilor făcute de poliţişti.

A existat însă un caz sesizat poliţiştilor de Urgenţele Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe. În cursul zilei de luni, o tânără s-a prezentat la Spital cu mama ei, reclamând că a fost violată şi răpită. Conform procedurilor, medicii de la Urgenţe au sesizat Poliţia, care în urma cercetărilor şi audierilor mamei şi fetei au ajuns la concluzia că cele reclamate nu se confirmă, prin urmare au amendat mama fetei cu suma de 300 de lei pentru alertarea neîntemeiată a organelor de poliţie.

___________________________________

De duminică seara circulă în mediul online povestea unei întâmplări parcă desprinsă din filme, care s-ar fi întâmplat la Sfântu Gheorghe, chiar în centrul oraşului. Conform mai multor postări pe diferite pagini de Facebook, o tânără ar fi fost răpită duminică seară din faţa restaurantului Bistro şi băgată cu forţa într-o dubă fără numere de înmatriculare. Poliţia nu a primit nicio plângere în acest sens, iar reclamaţii despre persoane dispărute din Sfântu Gheorghe nu au fost făcute în ultimele zile.

Un tânăr ne-a scris următorul mesaj pe pagina de Facebook We Radio: \”Luni după masă eram la urgenţă când a venit o mamă cu fiica de 17 ani spunând că fata a fost răpită şi violată şi solicitau un control ginecologic. Au zis că-l ştiu pe băiatul care ar fi făcut asta, dar că nu vor să anunţe poliţia.\”

Un alt mesaj sosit pe pagina noastră de Facebook zice următoarele: \”S-a dus ea singură cu un tip etc., dar de frica părinţilor a zis că a fost răpită.\”

Facem un apel la cei care ne pot da mai multe detalii despre acest subiect, sau care ne pot confirma sau infirma povestea, să ne lase un comentariu sau să ne scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook (click AICI). Mulţumim!

Publicitate
banner we radio