Ştiri locale

O bicicletă – Marele premiu la tombola de Ziua Mobilităţii

Asociația „Turulmadar” în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Covasna, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, Serviciul Public Salvamont Covasna, Crucea Roșie filiala Covasna, Asociația Sepsi Bike și partenerii media We Radio și Sepsi Radio, va organiza Ziua Mobilității pe data de 22 septembrie (sâmbătă), în centrul orașului Sfântu Gheorghe.

Scopul evenimentului este promovarea circulației în siguranță pe bicicletă, dar și prezentarea tipurilor de circulație alternativă.

Publicitate

Pe lângă programele peramente, care vor avea loc începând cu ora 10 (program complet AICI), participanţii la eveniment vor putea câştiga o bicicletă oferită de organizatori la Tombola Zilei Mobilităţii.

Organizatorii roagă participanții să vină la eveniment cu propriile biciclete și cu echipament corespunzător.

Organizator: Asociația Turulmadar

Parteneri: Inspectoratul de Poliție al Județului Covasna, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al Judeţului Covasna, Serviciul Public Salvamont Covasna, Crucea Roșie filiala Covasna, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna, Asociația Sepis Bike, We Radio și Sepsi Radio.

Finanțatori: Mol România și Fundația pentru Parteneriat

Alți finanțatori: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Agenţia de Publicitate Stormer.

Publicitate
Publicitate
banner we radio