Ştiri locale

O a doua conferinţă a lui Máté Bence va avea loc la Sfântu Gheorghe pentru a putea acoperi cererea

Organizatorii conferinţei fotografului Máté Bence la Sfântu Gheorghe au anunţat că datorită interesului acordat evenimentului, va avea loc o a doua conferinţă în data de 24 septembrie.

Conferințele celebrului fotograf de natură Máté Bence vor încheia expoziția de mare anvergură intitulată „Vânătoare fără sânge”, care este deschisă publicului de la sfârșitul lunii august până pe 24 septembrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. Celebrul fotograf promite conferințe interesante, pline de umor și autoironie, care vor oferi o experiență educativă și distractivă pentru întreaga familie pe 23 și 24 septembrie, de la ora 19:00, în sala de conferințe a Colegiului Național „Székely Mikó”.

O fotografie bine făcută poate necesita uneori mii de click-uri și zile sau chiar luni de pândă, așa că prelegerea va fi cu siguranță o aventură interesantă, cu o discuție despre istoria și tehnica de fond a fotografiilor sale.

Spectacolul va oferi publicului o ocazie excepțională de a-l cunoaște personal pe Máté Bence și de a arunca o privire asupra vieții sălbatice de neegalat de pe Pământ prin intermediul uimitoarelor sale fotografii de acțiune.

Biletele pentru conferinţe pot fi achiziționate personal de la Casa Municipală de Bilete (doar cash) sau online pe eventim.ro la prețul de 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii pot cumpăra bilete la un preț redus de 15 lei doar de la Casa Municipală de Bilete.

Publicitate
banner we radio