Ştiri

Nu vei mai rata nimic pe Facebook!

Reteaua de socializare testeaza o noua functie ce va ajuta utilizatorii care nu vor sa piarda anumite subiecte.

Cea mai populara retea de socializare, Facebook, incearca sa le ofere utilizatorilor noi surprize. Pe langa functia de \”Suggested Topics\” observata in urma cu cateva zile, o alta a aparut. Se numeste \”See First\” si iti permite si ofera si mai mult control utilizatorilor pentru ceea ce vad in News Feed.

Publicitate

In acest caz, \”See First\” reprezinta exact ceea ce spune numele – un mod de a marca ceea ce sa vezi prima data precum statusurile postate de persoanele care te intereseaza si nu ale unor persoane cu care vorbesti rar sau deloc.

Cum poti face asta? Asa cum se vede in captura de mai jos, poti marca optiunea \”See First\” si o sa vezi in primul rand ceea ce posteaza acele persoane.

\"facebook-devine-mult-mai-tare-nu-vei-mai-rata-absolut-nimic\"

Cei de la Facebook nu au oferit foarte multe detalii despre aceasta functie testata, spunand doar ca \”exploram mereu noi moduri de a imbunatati experienta Facebook si momentan efectuam cateva teste pentru o functie care iti permite sa indici ce postari ale unei persoane sau pagini doresti sa vezi in primul rand in News Feed\”.

Aceasta varianta este o alternativa la notificarile pe care le poti primi acum ce pot fi deranjante in anumite situatii. In plus, aceasta functie include pagini, nu numai persoane.

Publicitate
banner we radio