Ştiri locale

Noua stagiune a Teatrului „Andrei Mureşanu”, lansată printr-un eveniment în stradă

Stagiunea 2016-2017 a Teatrului „Andrei Mureşanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe va fi deschisă pe data de 5 septembrie printr-un eveniment inedit organizat pe stradă, în cadrul căruia vor fi prezentate secvenţe din mai multe spectacole.

Conducerea TAM menţionează pe pagina de socializare a instituţiei că actorii teatrului vor interpreta scurte fragmente din spectacolele „Doi galbeni”, „Orb de mină”, „Trei rupturi”, „7”, „Primăvara e încă departe – Toujours Ensemble” şi „Ieşire de urgenţă” în mai multe puncte aflate pe traseul dintre centrul municipiului şi sediul instituţiei.

Publicitate

„În data de 5 septembrie, începând cu ora 18.00, oraşul devine scena TAM! Aşteptăm pe toată lumea, cu mic cu mare, la ora 18.00, în Piaţa Centrală, de unde pornim într-o călătorie inedită prin spectacolele stagiunii 2016-2017. Pe traseu vă veţi întâlni cu secvenţe din spectacolele noastre, veţi avea ocazia să discutaţi cu actorii noştri şi veţi primi toate informaţiile privind noua stagiune de la echipa noastră de voluntari”, se arată în mesajul postat luni.

Mai multe detalii am aflat de la managerul TAM, Anna Maria Popa, din interviul pe care îl puteţi asculta mai jos:

 

Primul spectacol din noua stagiune, „Ieşire de urgenţă”, regizat de Casandra Topologeanu, va fi jucat pe 6 septembrie. Pe 13 septembrie va avea loc premiera oficială a spectacolului „7” a lui Sebastian Marina, care a avut avanpremiera în stagiunea trecută, iar după premiera din 15 septembrie a spectacolului „Primăvara e încă departe – Toujours Ensemble” de Anca Visdei, realizat în colaborare cu Théâtre De L\’égrégore din Franţa, va urma, în 29-30 septembrie, cea de-a patra premieră a lunii, „Jurnal de România – Sfântu Gheorghe”, în regia lui Carmen Vidu.

(Agerpres)

\"Start

Publicitate
Publicitate
banner we radio