Sport, Ştiri locale

E oficial! Nouă jucători au plecat de la Sepsi OSK, trei jucători noi au semnat deja contractele

Sepsi OSK a început pregătirile pentru viitorul sezon competițional 2018/2019. Lotul echipei, care a încheiat pe locul 9 primul sezon în Liga 1, a suferit mai multe modificări în ultima perioadă în vederea consolidării locului în prima ligă.

Jucătorii au reluat pregătirile sub comanda antrenorului principal Eugen Neagoe, care şi-a prelungit contractul cu clubul de fotbal Sepsi OSK pentru încă două sezoane. În staful tehnic al echipei s-a operat o singură modificare, l-am cooptat pe Florentin Rădulescu, îi urăm bun venit noului antrenor de portari al Sepsi OSK!

Publicitate

Au părăsit echipa jucătorii Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Filipe Oliveira, Alejandro Gorrin, Nick Ross, Milovan Petrovikj, Sebastian Ghinga și Constantin Dima, respectiv portarul Marko Jovanovski, gruparea noastră le mulţumeşte pentru colaborare şi le urează mult succes în carieră.

Vor evolua și în continuare la Sepsi OSK portarii Niczuly Roland și Fejér Béla, precum și jucătorii Ibrahima Tandia, Jure Obsivac, Daisuke Sato, Ionuț Ursu, Marko Simonovski, Hadnagy Attila, Yasin Hamed, Ousmane Viera și Veress Zsombor.

Clubul nostru a ajuns la acorduri cu trei fotbaliști care vor evolua la Sepsi OSK în noul sezon. Este vorba de internaționalul bulgar Stefan Velev, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a venit la Sfântu Gheorghe de la Slavia Sofia. Au mai sosit sub formă de împrumut de la Juventus București și CFR Cluj doi jucători tineri: mijlocașul Stephan Drăghici și atacantul Gabriel Dodoi, cei doi fiind eligibili pentru postul U21.

Suntem în discuții avansate și cu alți jucători pe care îi dorim în lotul nostru, respectiv cu fostul mijlocaș al Poli Timișoara Gabriel Vașvari și cu fundaşul stânga Florin Ştefan, fost jucător al echipei Juventus București.

„Se apropie” de Sfântu Gheorghe și fundașul croat în vârstă de 29 de ani, Igor Jovanovic, care a evoluat la FC Lahti (Finlanda), dar suntem aproape de a ajunge la un acord și cu portarul croat în vârstă de 27 de ani al echipei Apollon Smyrnis (Grecia), Ivan Covic. Totodată suntem în tratative avansate și cu Fülöp István pentru continuarea colaborării.

(Biroul de presă Sepsi OSK)

 

Publicitate
banner we radio