Ştiri locale

Nouă cazuri de COVID-19 active în judeţul Covasna. Niciunul cu tulpina Delta

Într-un răspuns la solicitarea We Radio, conducerea DSP Covasna ne transmite că la această dată în judeţ sunt active 9 cazuri de COVID-19, după cum urmează: 5 cazuri în Sfântu Gheorghe, 2 Araci, 1 Arcuş, 1 Ilieni. Conform DSP, niciunul din aceste cazuri nu este cu tulpina Delta.

În ceea ce priveşte numărul de teste COVID-19 prelucrate săptămânal în judeţul Covasna, acesta este de 225 probe. Comparativ, în perioada februarie/martie a acestui an se prelucrau 700 de teste săptămânal.

Publicitate

Numărul de doze de vaccin administrate până în 26 august în judeţ este de 75.718, dintre care 4.862 de vaccinări cu Johnson&Johnson.

Numărul de vaccinuri administrate zilnic în centrele de vaccinare din judeţ diferă în funcţie de programul centrului de vaccinare, însă în medie se fac în jur de 70-80 de vaccinări pe zi (inclusiv în cabinete de medicină de familie).

În Cabinetele medicilor de familie din judeţ s-a administrat un număr de 3.236 de vaccinări cu Johnson & Johnson (diferenţa de 1626 de doze au fost efectuate de echipa mobilă de vaccinare).

Publicitate
Publicitate
banner we radio