Ştiri locale

Nou record lunar de trafic pentru weradio.ro!

În plin sezon al concediilor, site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe a realizat în luna august cel mai mare număr de vizitatori unici de la lansarea sa în urmă cu mai bine de 3 ani.

Portalul weradio.ro, care s-a impus în ultimul an ca una dintre principalele surse de ştiri pentru covăsneni, depăşind aproape în fiecare lună concurenţa locală, atât în limba maghiară cât şi în română, a fost accesat în luna august de 60.901 vizitatori unici (conform trafic.ro, sursă transparentă şi publică de monitorizare a traficului pe internet).

Publicitate

Recordul din luna ianuarie a acestui an, de 57.061 vizitatori unici, a fost astfel depăşit iar pentru asta vă mulţumim!

Şi monitorizarea Google Analytics ne arată aceleaşi cifre în creştere faţă de lunile precedente, indicând un total de 60.206 de vizitatori unici.

De asemenea, pagina noastră de Facebook, unde am depăşit în august 12.600 de likes, s-a menţinut şi în această vară ca una dintre cele mai dinamice şi active pagini din media locală. Doar în luna august, postările paginii noastre de Facebook au ajuns la peste 200.000 de utilizatori ai reţelei de socializare.

În acelaşi timp, implicarea utilizatorilor prin Like-uri, Comentarii şi Share-uri pe pagina de Facebook We Radio Sfântu Gheorghe este mai numeroasă decât a tuturor celorlalte pagini media din judeţ la un loc, conform graficului de mai jos!

Ca de fiecare dată, menţionăm că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

 

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio