Ştiri locale

Nou record de trafic lunar pentru weradio.ro!

Site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe a continuat şi în prima lună a acestui an parcursul ascendent început în urmă cu 7-8 luni de zile.

Astfel, în ianuarie 2017, weradio.ro a fost din nou liderul site-urilor de ştiri din judeţul Covasna, ocupând această poziţie în 7 din ultimele 8 luni. În luna ianuarie ne-am menţinut această poziţie, depăşind din nou site-urile concurente din presa locală, atât cele de limbă română cât şi de limbă maghiară (conform monitorizării realizate de trafic.ro).

Publicitate

Mai mult de atât, site-ul nostru a înregistrat în ianuarie un nou record lunar de trafic, fiind accesat de 57.061 vizitatori unici, depăşind recordul precedent din luna iunie 2016, iar pentru asta vă mulţumim!

În ceea ce priveşte postările paginii noastre de Facebook, care se apropie de 10.000 de like-uri, acestea au generat un reach total în luna ianuarie de peste 1,3 milioane de utilizatori, în aceeaşi perioadă materialele video de pe pagina noastră de Facebook fiind văzute de peste 360.000 de ori.

Ca de fiecare dată, menţionăm că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

\"trafic

Publicitate
banner we radio