Ştiri locale

Nominalizările pentru „Tânărul întreprinzător al anului” au intrat pe ultima sută de metri

Au mai rămas doar câteva zile în care se pot face nominalizări pentru titlul „Tânărul întreprinzător al anului”, care va fi decernat la sfârşitul săptămânii viitoare de către Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe şi Camera de Comerţ şi Industrie Covasna.

Preşedintele Asociaţiei, Karácsony Zsolt, a transmis că acest titlu reprezintă recunoaşterea oficială a celor mai buni tineri antreprenori, care au înregistrat succese în activitatea economică pe care o defăşoară şi care pot fi consideraţi exemple pentru cei din generaţia lor.

Publicitate

„Premiul pentru Tineri Întreprinzători recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea îi căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succese în activitatea lor economică, și care pot fi considerați un exemplu remarcabil pentru noua generație”, a transmis preşedintele Asociaţiei Junior Business Club.

Până în prezent au fost nominalizate pentru titlul de „Tânărul antreprenor al anului” 11 persoane din judeţul Covasna care desfăşoară afaceri în diverse domenii de activitate.

Potrivit organizatorilor, nominalizările pot fi făcute până în data de 6 decembrie, prin autopropunere sau propunere venită din partea unor terţe persoane, prin transmiterea numelui întreprinzătorului, al firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, numărul de telefon, adresa de e-mail şi pagina web, împreună cu o scurtă descriere a firmei.

Cei interesaţi pot trimite nominalizări la adresele de e-mail: ccicov@ccicov.ro sau juniorbusinessclub@yahoo.com. Selecţia se va face pe baza rezultatelor financiare obţinute de firmele deţinute de tineri, sau la care aceştia sunt asociaţi, aferente anului fiscal 2020.

Decernarea premiilor va avea loc în data de 10 decembrie, începând cu ora 18:00, însă din cauza restricţiilor pentru limitarea răspândirii Covid-19, şi în acest an ceremonia se va desfășura exclusiv online, urmând să fie transmisă pe pagina de Facebook a Asociaţiei Junior Business Club (AICI).

Ajunsă la a 12-a ediţie, Gala adună laolaltă anual zeci de tineri care desfăşoară afaceri în diverse domenii de activitate, cum ar fi turism, IT, design sau alimentaţie publică.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio