Ştiri

Noi informaţii despre şoferii implicaţi în cumplitul accident din Braşov în care patru oameni au murit

În urma unei anchete desfăşurate de jurnaliştii de la Ziarul de Iaşi s-au aflat detalii importante despre cumplitul accident petrecut vineri în Braşov, în care au murit patru adulţi.

Reporterii au stat de vorbă cu colegii şoferilor decedaţi în urma incidentului din Braşov, aflând informaţii esenţiale despre Andrei Popa, şoferul aflat la volanul microbuzului. Un coleg de-al său a mărturisit că acesta avea obiceiul de a scoate din viteză autovehiculele în timp ce rulau la vale.

Publicitate

Bărbatul a mai precizat că Andrei Popa nu mai lucrase pe microbuzul tip Volvo până atunci, mașina fiind folosită de Ilie Cojocaru, cel care o și condusese de la ora 5 dimineață până la orele amiezii, scrie Ziarul de Iaşi.

În Braşov, cei doi şoferi au făcut schimb, iar după aproximativ 45 de kilometri s-a produs tragedia. Bărbaţii care au discutat cu jurnaliştii de la Ziarul de Iaşi bănuiesc că Andrei Popa ar fi lăsat microbuzul să ruleze pe liber şi, cel mai probabil a frânat din când în când, ceea ce a dus la încălzirea ferodourilor roților și la rămânerea fără frâne.

Şoferul a încercat să reducă viteza ca să-l oprească, însă nu a reuşit, iar atunci s-a văzut nevoit să tragă frâna de mână. Colegii victimelor mai adaugă faptul că, probabil, Popa ar fi încercat să încetinească maşina, izbind-o de parapetul care separă sensurile de circulație.

Ba mai mult, şoferii implicaţi în accident erau conştienţi de faptul că maşina nu era potrivită pentru un drum atât de lung.

Colegii celor doi mai adaugă faptul că aceştia erau şoferi experimentaţi, ba chiar, Andrei Popa efectua numeroase curse în Italia şi nu a produs vreun accident.

Mai multe detalii şi lămuriri legate de această tragedie vor fi comunicate după o expertiză a specialiştilor.

Citeşte >>> AICI <<< toate detaliile despre tragedie.

Publicitate
Publicitate
banner we radio