Ştiri locale

Noi audiențe ale prefectului Ráduly István în stațiunea Covasna

Prefectura Covasna continuă seria audiențelor începute în vara anului trecut, în orașele din județ, următoarea deplasare a prefectului Ráduly István fiind programată pentru data de 3 martie, de la ora 12:00, la sediul Primăriei orașului Covasna.

Reprezentanții instituției atrag atenția că, în conformitate cu reglementările în vigoare, în contextul epidemioligic actual, vor avea acces în incinta Primăriei doar persoanele care pot prezenta certificatul digital care să ateste că au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-Covid, dar şi cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, pot participa persoanele trecute prin boală în ultimele 6 luni.

„Tot ce a fost bine pentru cetățeni încercăm să menținem, să învățăm din greșeli, așa că în fiecare primă zi de joi a lunii vom continua audiențele în orașele județului. Următoarea rundă va avea loc la Primăria Covasna. Este a doua sau a treia oară de când mergem în orașul Covasna. E important să fim acolo și să lucrăm pentru comunitate, o comunitate care merită să fie susținută”, a spus prefectul într-o conferință de presă.

Locuitorii care doresc să fie primiţi săptămâna viitoare în audienţă se pot înscrie apelând numărul de telefon 0267 315 444.

Începând din luna iulie a anului trecut, Prefectura Covasna a luat decizia de a organiza lunar audiențe și în localitățile Târgu Secuiesc, Baraolt, Covasna și Întorsura Buzăului, pentru ca și persoanele care nu se pot deplasa până la Sfântu Gheorghe să aibă posibilitatea de a purta discuții cu prefectul și de a-și expune problemele.

Primele audienţe din acest an au avut loc în data de 13 ianuarie,  la Primăria oraşului Baraolt.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio