Ştiri

Nici magia nu-l mai poate ajuta! “Harry Potter” are grave probleme de sanatate

Stresul si oboseala de pe platourile de filmare si-au pus amprenta asupra starii de sanatate a lui Daniel Radcliffe. Actorul din “Harry Potter” are grave probleme, fiind nevoit sa isi faca controale la inima periodic. Are dureri mari!

Desi este foarte tanar, Daniel Radcliffe a dat piept deja cu primele probleme serioase de sanatate. Dupa o lunga perioada in care nu a scapat de durerile de cap, actorul a depistat si cauza acestora: tensiunea. Asa se face ca de acum, acesta este nevoit sa stea sub supravegherea medicilor.

Publicitate

Periodic, interpretul lui Harry Potter trebuie sa isi faca electrocardiograma, dar si alte analize specifice problemelor de inima. De asemenea, trebuie sa ia pastile de tensiune in fiecare zi si sa fie foarte atent cu viata lui.

Conform contactmusic.com, atunci cand s-a prezentat la Amabasada pentru un interviu de viza, Daniel a fost sfatuit de cei de acolo sa se odihneasca mai bine, intrucat pare foarte obosit. Acest lucru i se trage tot de la problemele de sanatate pe care le are.

Publicitate
banner we radio